Landasan

Di landasan Malaysia Techlympics, aplikasi ‘SnappEd’ telah disediakan untuk  memudahkan para pendidik menilai tugasan pelajar-pelajar yang layak menyertai Malaysia Techlympics. Aplikasi SnappEd juga membantu memudahkan komunikasi antara pendidik dengan pelajar untuk tugasan di luar kelas. Sila klik (link) untuk maklumat lanjut.
Berinteraksi dan berhubung dengan para Techlympian dari seluruh Malaysia melalui platform komuniti Malaysia Techlympics.
Suai kenal dan dekati selebriti guru STEM yang dihimpunkan khas di Rakan Gempur Techlympics agar STEM mudah difahami!
Menonjolkan kemahiran dan kreativiti dalam inovasi STEM dan bersaing dengan para Techlympian yang handal di  Arena Techlympics!

“Sukakan gaharu kerana baunya, sukakan guru kerana ilmunya.” 

Pendidik, guru, dan pensyarah yang berdedikasi dan bersemangat adalah tunjang sesebuah negara. Malaysia Techlympics menyeru anda, para pendidik negara, untuk menggalakkan pelajar-pelajar anda  menyertai Malaysia Techlympics beramai-ramai untuk berhubung dengan Techlympian lain di platform komuniti dan bersaing dalam pertandingan yang dianjurkan.

Di landasan Malaysia Techlympics, aplikasi ‘SnappED’ telah disediakan untuk  memudahkan para pendidik menilai pelajar-pelajar yang layak menyertai Malaysia Techlympics. Aplikasi SnappED juga membantu merapatkan komunikasi antara pendidik dengan pelajar untuk tugasan di luar kelas. Sila klik (link) untuk maklumat lanjut